• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شور سبزیجات : آموزش جا انداختن شور خوشمزه و آسان در خانه

    طرز تهیه شور سبزیجات

    آموزش و طرز تهیه شور سبزیجات خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • خیار پنج عدد
    • کرفس یک بوته
    • فلفل تند پنج عدد
    • سیر یک بوته
    • سرکه سفید یک ونیم لیتر
    • نمک به مقدار لازم
    • آب جوشیده به مقدار لازم
    • ترخون و مرزه و کرفس به مقدار کم فقط برای معطر شدن
    • گل کلم یک عدد بزرگ
    • هویج سه عدد
    • موسیر ۵ عدد

    طرز تهیه شور سبزیجات :

    گل کلم  را ابتدا از هم جدا کنید . به اندازه درشت خرد کنید. داخل لگن آب بگذارید و چند بار آبش را تعویض کنید و داخل آبکش بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود . سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک خشک شود . اصلا نباید مرطوب باشد. کرفس ها را خرد کنید. داخل لگن آب بریزید و چند بار بشورید. سپس بگذارید تا خشک شود.

    سبزیجات را به صورت شاخه ای تمیر کنید و بشورید . آن را هم بگذارید تا خشک شود . به دلخواه می توانید کمی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید. کنار بگذارید فلفل های تند را هم بشورید تا خشک شود.

    خیار ها را شسته و با خلال دندان چند تا سوراخ در آنها ایجاد کنید تا در هنگام رسیدن شور خانگی ترد باشد سپس خیار ها را نیز روی پارچه گذاشته تا خشک شوند. می توانید مقداری از خیار ها را درسته و مقداری را درشت خرد کنید. هویج را پوست بگیرید. با کاتر یا ساده درشت خرد کنید . روی پارچه قرار دهید تا خشک شود.

    یک ظرف را به عنوان پیمانه قرار بدید که هم آب هم سرکه را با همون اندازه گیری کنید. نسبت سرکه به آب، یک به هشت است . (یعنی اگر ۸ لیوان آب می‌ریزید ۱ لیوان سرکه بریزد.) و به ازای هر لیتر آب سه قاشق سر پر نمک لازم است. آب را داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد. سپس از روی حرارت بردارید . نمک اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی که از حرارت افتاد سرکه را اضافه کنید.

    ظرف های شیشه مورد نظر را شسته و خشک کنید حالا سبزیجات خشک شده را لایه به لایه بریزید. بدین صورت که یک لایه سبزیجات و روی آن ها سبزی معطر کمی سیر و فلفل تند بچینید. این لایه ها را تکرار کنید تا تمام شود . سپس از مخلوط سرکه و آب نمک را روی ظرف بریزید . درب ظرف را محکم ببندید . برای سه الی چهار روز داخل محیط آشپزخانه قرار دهید. سپس پنج روز بیرون یخچال و یک هفته در یخچال بگذارید تا شور حاضر شود.

    طرز تهیه شور سبزیجات

    About The Author