• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک هل و گلاب : طرز تهیه با نکات کلیدی

    رسپی کیک هل و گلاب

    رسپی کیک هل و گلاب با روش آسان :

    پرسودترین معامله زندگی
    حال خوب را جایگزين
    حال بد کردن است.
    همـین
    حال دلتون خوب وجودتون
    سبز و سلامت
    زندگیتون غرق در خوشبختی

    یعنی خوش عطر تر از این کیک و خوش طعم تر ازش من که سراغ ندارم
    عطر هل و طعم کلاب نمیدونید چه کرده

    مواد مورد نیاز:

    • ارد قنادی ۱و ۱/۲ پیمانه
    • شکر ۲/۳ پیمانه
    • روغن ۱/۲ پیمانه
    • ماست سون ۱/۲ پیمانه
    • گلاب ۱/۳ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • هل ۲ ق چ
    • بکینگ پودر ۲ ق چ

    رسپی کیک هل و گلاب :

    ابتدا فر رو با درجه ۱۸۰ روشن کنید و اجازه بدین گرم بشه،
    تخم مرغ ها و شکر و هل رو انقدر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم و ربانی بشه… حالا به ترتیب روغن رو بریزید (فقط در حد مخلوط شدن) بزنید، ماست و گلاب و نهایتا اردی که با بکینگ پودر سه بار الک شده رو اضافه کرده و هم میزنیم. (زیاد هم نزنید که کیکتون پف نمیکنه )


    قالب رو چرب کنید و ارد پاشی کنید و مواد کیک رو توش بریزید و برای ۵۰ دقیقه بپزید.
    به نظرم بی ربط به ماه رمضون نیست این عطر و طعم
    پس درست کنید و کنار عزیزانتون موقع افطار نوش جونتون کنین

    رسپی کیک هل و گلاب

    About The Author