رسپی کیک هل و گلاب با روش آسان :
پرسودترین معامله زندگی
حال خوب را جایگزين
حال بد کردن است.
همـین
حال دلتون خوب وجودتون
سبز و سلامت
زندگیتون غرق در خوشبختی
یعنی خوش عطر تر از این کیک و خوش طعم تر ازش من که سراغ ندارم
عطر هل و طعم کلاب نمیدونید چه کرده
مواد مورد نیاز:
- ارد قنادی ۱و ۱/۲ پیمانه
- شکر ۲/۳ پیمانه
- روغن ۱/۲ پیمانه
- ماست سون ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۱/۳ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- هل ۲ ق چ
- بکینگ پودر ۲ ق چ
رسپی کیک هل و گلاب :
ابتدا فر رو با درجه ۱۸۰ روشن کنید و اجازه بدین گرم بشه،
تخم مرغ ها و شکر و هل رو انقدر با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم و ربانی بشه… حالا به ترتیب روغن رو بریزید (فقط در حد مخلوط شدن) بزنید، ماست و گلاب و نهایتا اردی که با بکینگ پودر سه بار الک شده رو اضافه کرده و هم میزنیم. (زیاد هم نزنید که کیکتون پف نمیکنه )
قالب رو چرب کنید و ارد پاشی کنید و مواد کیک رو توش بریزید و برای ۵۰ دقیقه بپزید.
به نظرم بی ربط به ماه رمضون نیست این عطر و طعم
پس درست کنید و کنار عزیزانتون موقع افطار نوش جونتون کنین