• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی خرمایی مجلسی : طرز تهیه و نکات کلیدی

    شیرینی خرمایی مجلسی

    آموزش درست کردن شیرینی خرمایی مجلسی:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر ۱/۲ پیمانه
    • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
    • شیر خشک ۲ قاشق غذاخوری
    • شیر در حد چند قاشق
    • روغن مایع ۱ پیمانه
    • آرد سفید ۳و نیم پیمانه
    • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    مواد میانی:

    • خرما پوست گرفته و هسته دراورده ۳۰۰ گرم
    • دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر هل ۱ قاشق چایخوری
    • کره به دمای محیط رسیده ۳۰ گرم

    طرز تهیه شیرینی خرمایی مجلسی:

    ابتدا فر رو با درجه ۱۹۰ روشن کنید تا گرم شود.
    حالا تمام مواد میانی را با هم مخلوط کرده و با میکسر یا پشت چنگال مواد رو یکدست لِه میکنیم.
    تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط میکنیم دو دقیقه و بعد روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
    ارد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و شیر خشک رو با هم مخلوط کنید و نهایتا ملات تخم مرغی رو بهش اضافه کنید و اول با چنگال و وقتی خمیر داشت جمع میشد با دست خمیر رو جمع کنید(اصلااااااااا زیاد ورز ندین که به روغن میافته)


    حالا شیر رو قاشق قاشق اضافه کنید تا حدی که خمیر چسبنده نباشه و یه خمیر نرم بشه کافیه. مقدار شیر متغیره چون نوع اردتون متفاوته و بسته به نوع ارد شیر لازمه.


    خوب حالا خمیر رو برای یک ربع استراحت بدین.
    بعد از این تایم خمیر رو چند قسمت کرده و هر قسمت را با وردنه به ضخامت ۲ میل باز کنید و با کاتر اطرافش رو ببرید تا یه مستطیل بشه خمیر و از مواد میانی با قیف روی خمیر پایپ کنید وسط مستطیل از بالا تا پایین خمیر رو. دو لبه خمیر رو به هم برسونید و ببندین و روش رو صاف کنید . نهایتا خمیر رو برگردونید و با چنگال روش بکشید تا رده های چنگال روی خمیر بمونه و طرح بهش بده.


    حالا با چاقو به اندازه های یکسان برش برنید و بزارید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و برای یک ربع توی طبقه وسط بپزید. پنج دقیقه هم گریل رو بعدش روشن کنید تا روی شیرینی هاتونم طلایی بشه و تماااااام
    میتونید روش رو کمی پودر قند الک کنید
    نوش جونتون

    شیرینی خرمایی مجلسی

    About The Author