• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی شیرینی یخچالی : طرز تهیه و نکات کلیدی

    رسپی شیرینی یخچالی

    طرز تهیه و رسپی شیرینی یخچالی با روش آسان:

    كيفيت عكس خيلي پايينه به همين علت پست موقته، ميزارم تا يه بار ديگه سر فرصت درست كنم و عكس بهتري از اين دلبر جان شيرين بگيرم.
    شيريني يخچالي

    • بيسكوئيت پتي بور ٢ بسته و نيم (ساده و كاكائويي)
    • شير ١ پيمانه سر خالي
    • پودر كاكائو ٣ ق غ
    • پودر قهوه ١ ق غ
    • كره ١٠٠ گرم
    • شكر ١/٣ پيمانه
    • خلال پسته به دلخواه مقداري

    رسپی شیرینی یخچالی :

    ابتدا قالب سيليكونيم رو با شكلات بن ماري شده پوشش دادم تا جاييش بدون شكلات نمونه،
    حالا پودر كاكائو و پودر قهوه ترك رو با شكر مخلوط كردم و بعد شير رو بهش اضافه كردم وگذاشتم روي حرارت كم تا كره ذوب بشه و شكرم حل بشه ، لازم نيست بجوشه بعد زيرش رو خاموش كردم و گذاشتم يك ساعت كاملا توي دماي محيط خنك بشه.


    بعد هر كدوم از بيسكوئيت ها رو ٤ قسمت كردم (پودرش نكنيد!)
    حالا موادمون كه خنك شده رو روشون ريختم و مخلوط كردم و خلال پسته رو اضافه كردم به موادمون. حالا قالب رو از يخچال در مياريم و مواد رو توش ميريزيم و فشرده ميكنيم و براي يك ساعت ميزاريمش توي فريزر و تمام
    با يه ليوان چاي ميشه لذيذترين عصرونه

    رسپی شیرینی یخچالی

    About The Author