۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

کوکی شکلات و فندق : طرز تهیه و نکات کلیدی

کوکی شکلات و فندق

رسپی کوکی شکلات و فندق :

طرز تهیه کوکی شکلات و فندق :

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
تسلیت میگم ایام سوگواری اقا اباعبدالله ع و واقعا چقدر امسال محرم دلگیر تر از هر ساله. حتی صدای دسته های زنجیر زنی و طبل و نوحه ی ارباب توی کوچه ها نمیپیچه و این واقعااااا غم انگیزه
بیاین همگی باهم دعا کنیم؛ الهی هر چه زودتر شر این ویروس منحوس رو از شر کشور و مردممون و دنیا کم کن الهی آمین
خوب بریم سراغ کوکی که بیشترین رای رو آورد، یه کوکی بی نظیر با بافتی نرم و طعمی بی نظیر
با سه فنجون چای به شدددددددددت پیشنهاد میشه برای این عصر های خنک شهریوری

  • آرد ۱۴۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۸۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پود ۱/۲ ق چ
  • وانیل ۱/۲ ق چ
  • فندق خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • شکلات چیپسی نسوز ۱/۲ پیمانه

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه روشن کرده تا گرم شود.
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک میکنیم.


در ظرفی شکر و کره و وانیل رو با همزن بزنید تا بافتش کرمی و رنگش روشن بشه، تخم مرغ رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا مخلوط آردیمون رو اضافه میکنیم و با لیسک به خورد مواد میدیم تا خمیرمون یکدست بشه. و نهایتا هم فندق و شکلات هارو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و تمام.


از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و در سینی فر که کاغذ انداختیم با فاصله میچینیم و میره داخل فر برای ۱۵ دقیقه.
بعد از پخت اجازه بدین خنک بشن و حتما توی ظرف در دار نگه دارید تا خشک نشن

کوکی شکلات و فندق

About The Author