• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان اکمک سومون : طرز تهیه با روش آسان در خانه

    نان اکمک سومون

    طرز تهیه نان اکمک سومون:

    مواد خمیر اولیه:

    • یک پاکت خمیر مایه خشک یا یک قاشق غذاخوری
    • یک قاشق مرباخوری شکر
    • نصف قاشق مرباخوری نمک
    • 5قاشق آرد
    • نصف لیوان آب هم دمای اتاق

    مواد خمیر اصلی:

    • دو نیم لیوان آب
    • نصف قاشق مربا خوری نمک
    • 5-6لیوان آرد

    طرز تهیه نان اکمک سومون:

    مواد خمیر اولیه را مخلوط کرده و نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت دهید.
    آب خمیر اولیه نمک و 5لیوان آرد را مخلوط کنید و بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر کمی به دست بچسبد خمیر را 10دقیقه خوب ورز دهید روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت دهید.
    روی سطح آرد پاشی شده خمیر را نازک پهن کنید و مانند ویدئو تا بزنید.


    می توانید خمیر را دو قسمت کنید.
    خمیر تا زده را داخل قابلمه یا قالب بگذارید و نیم ساعت استراحت دهید .
    می توانید داخل قابلمه پارچه تمیز پهن کنید آرد پاشی کنید و خمیر را داخلش گذاشته و با یک نایلون رویش را بپوشانی و 3-4ساعت در یخچال استراحت دهید. و بعد در قالب بگذارید.


    در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده و کف فر یک کاسه آب گذاشته ایم حدود 40دقیقه می پزیم برای اینکه روی نان ها نسوزد 20دقیقه اول با کاغذ روغنی می توانید رویشان را بپوشانید. و
    بعد از در آوردن از فر روی توری بگذارید تا خنک شد و بعد از خنک شدن برش بزنید.
    نوش جان

    نان اکمک سومون

    About The Author