آموزش درست کردن کیک موکا با سس موکا:
- آرد قنادی ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۲/۳ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- بکینگ پودر ۲ ق چ
- پودر کاکائو ۱ ق س
- پودرِ قهوه فوری (نسکافه) ۱ ق غ
- پودر قهوه فوری (علی کافه) ۱ ق م
- روغن مایع ۲/۳ پیمانه
برای سس موکا:
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو ۲ ق غ
- پودرِ قهوه فوری (نسکافه) ۱ ق غ
- پودر قهوه فوری (علی کافه) ۱ ق م
- آرد ۱ ق غ
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
طرز تهیه کیک موکا با سس موکا:
ابتدا فر رو با حرارت ۸۰ درجه گرم میکنیم.
حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم.
شیر و پودر نسکافه و علی کافه رو با هم میزاریم روی حرارت تا خوب حل بشه و شیر هم کمی گرم بشه، خاموش میکنیم و کنار میزاریم.
تخم مرغ ها و شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و ربانی بشه، روغن مایع رو اضافه کرده با دور متوسط ۳۰ ثانیه ملات کیک رو مخلوط میکنیم.
مرحله ی بعد نوبت اضافه کردن شیر که ولرم شده میرسه برای ۳۰ ثانیه و تمام. خوب همزن رو کنار میزاریم و مخلوط آرد رو توی چند مرحله اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.
قالب رو چرب میکنیم (من همیشه با برس به تمام سطح قالب ارده میزنم) و ملات کیک رو توی قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه میره توی فر تا بپزه.
برای سس:
تمام مواد بجز خامه رو توی ظرف ریخته روی شعله ی ملایم انقدر هم میزنیم تا سس غلیظ بشه و بجوشه، خاموشش میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از اینکه کیک از فر دراومد و خنک شد سس موکا رو هم که خنک شده روش میدیم و تامام
از بافتش نگمممم براتون پنبه پنبه