• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک موکا با سس موکا : طرز تهیه با بافت فوق العاده و عالی

    کیک موکا با سس موکا

    آموزش درست کردن کیک موکا با سس موکا:

    • آرد قنادی ۲ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • شیر ۲/۳ پیمانه
    • تخم مرغ ۴ عدد
    • بکینگ پودر ۲ ق چ
    • پودر کاکائو ۱ ق س
    • پودرِ قهوه فوری (نسکافه) ۱ ق غ
    • پودر قهوه فوری (علی کافه) ۱ ق م
    • روغن مایع ۲/۳ پیمانه

    برای سس موکا:

    • شیر ۱ پیمانه
    • شکر ۱/۲ پیمانه
    • پودر کاکائو ۲ ق غ
    • پودرِ قهوه فوری (نسکافه) ۱ ق غ
    • پودر قهوه فوری (علی کافه) ۱ ق م
    • آرد ۱ ق غ
    • خامه صبحانه ۵۰ گرم

    طرز تهیه کیک موکا با سس موکا:

    ابتدا فر رو با حرارت ۸۰ درجه گرم میکنیم.
    حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم.
    شیر و پودر نسکافه و علی کافه رو با هم میزاریم روی حرارت تا خوب حل بشه و شیر هم کمی گرم بشه، خاموش میکنیم و کنار میزاریم.


    تخم مرغ ها و شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا حجیم و ربانی بشه، روغن مایع رو اضافه کرده با دور متوسط ۳۰ ثانیه ملات کیک رو مخلوط میکنیم.
    مرحله ی بعد نوبت اضافه کردن شیر که ولرم شده میرسه برای ۳۰ ثانیه و تمام. خوب همزن رو کنار میزاریم و مخلوط آرد رو توی چند مرحله اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.


    قالب رو چرب میکنیم (من همیشه با برس به تمام سطح قالب ارده میزنم) و ملات کیک رو توی قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه میره توی فر تا بپزه.


    برای سس:
    تمام مواد بجز خامه رو توی ظرف ریخته روی شعله ی ملایم انقدر هم میزنیم تا سس غلیظ بشه و بجوشه، خاموشش میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از اینکه کیک از فر دراومد و خنک شد سس موکا رو هم که خنک شده روش میدیم و تامام
    از بافتش نگمممم براتون پنبه پنبه

    کیک موکا با سس موکا

    About The Author