طرز تهیه و رسپی حلوا عربی:
- آرد گندم ۱ لیوان
- نشاسته ذرت ۱/۲ ق غ
- شیرخشک قنادی ۱/۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- آب و گلاب با هم ۱/۲ لیوان
- هل ۱ قاشق مرباخوری
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- کره آب شده ۱/۲ لیوان
رسپی حلوا عربی :
آرد و شیرخشک و نشاسته ذرت رو با هم بهمراه کره در قابلمه تفت میدیم تا زمانی که رنگش طلایی بشه.
در همین حین، شکر و اب و گلاب و هل و زعفران رو در ظرفی ریخته میزاریم تا جوش بیاد و شکر حل بشه(اصلا نیاز به جوشیدن شهد نیست) و شکر حل شد خاموش میکنیمو میزاریم خنک بشه.
رنگ طلایی آرد که به حدی رسید که دلخواهمونه زیر گاز رو خاموش میکنیم وشهد رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل به خوردش بره و جمع بشه حلوا.
البته این نکته ی مهمیه که حلوا عربی باید رقیق تر از حلواهای معمولی باشه
بعد هم به دلخواه تزئین کنید و سرو کنید.
بچه ها این پست رو سیو کنید که اگه از دستش بدین ضرر میکنیدااا از من گفتن
من به نیت رفتگان فاتحه ای خوندم و شماهم اگر براتون مفید بود این پست صلواتی برای شادی روح همه ی رفتگان بفرستین
«الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم»