طرز تهیه و دستور پخت کیک عصرونه:
مواد لازم:
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد قنادی ۲ پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه سر پُر
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
دستور پخت کیک عصرونه :
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، روغن و شیر رو بهش اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم، آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو دوبار الک میکنیم و به ملات کیک اضافه میکنیم و برای ۳۰ ثانیه فقط درحد یکدست شدن میزنیم.
قالب رو با ارده چرب کرده ملات کیک رو توش میریزیم و میزاریم تو فر گرم شده ۱۸۰ درجه برای ۵۰ دقیقه.
بعد از سرد شدن با گاناش تزئین و سروش کردم
گاناش ترکیب میاوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای هست بچه ها