دستور پخت کیک نسکافه و گردو با سس کارامل :
- تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
- آرد قنادی ۲ و ۱/۲ لیوان
- شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
- وانیل ۱/۲ ق چ
- روغن مایع ۳/۴ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- پودر کافی میکس ۱ شاسه
- گردو ۱/۲ لیوان
طرز تهیه کیک نسکافه و گردو با سس کارامل :
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجيم بشه، بعد روغن رو بریزید و ۱ دقیقه دیگه میزنيم.
شاسه نسکافه رو توی شیر می ریزیم و شیر رو چند دقیقه روی حرارت میزاریم تا نسکافه توش حل بشه. (نمی خوایم بجوشه، ولرم بشه کافیه)
شیر رو هم داخل ملات کیک می ریزیم و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو توی دو مرحله به ملات کیک اضافه میکنیم و دورانی با لیسک فولد میکنیم. گردو های خرد شده رو هم با یه قاشق آرد مخلوط میکنیم و توی ملات کیک فولد میکنیم.
قالب رو با کره چرب کردم و بعد ارد پاشی کردم.
ملات کیک رو توش میریزیم و برای ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه میپزیم.
تو این زمان هم سس کاراملمون رو اماده میکنیم .
وقتی کیک پخت و خنک شد سس ولرم رو روی کیک ریخته و به دلخواه تزئین و سرو میکنیم
و تمام
درست کنید و لذت ببرید از ادقام طعم های نسکافه و گردو و سس کارامل کنار هم