طرز تهیه نان رول دارچینی:
مواد لازم:
- کره ۸۰ گرم
- خمیر مایه ۱۰ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه
- شیر ولرم ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- نمک ۱/۲ ق چ
- آرد نانوایی (ستاره) ۴۰۰ گرم
- *مواد میانی:
- شکر قهوه ای ۱/۲ پ
- دارچین ۱ ق غ
- پودر کاکائو بنا به سلیقتون ۱ ق غ
- کره ۲۰ گرم
طرز تهیه نان رول دارچینی :
ابتدا یک قاشق چایخوری شکر رو بریزید داخل شیر و با قاشق هم بزنید. بعد خمیر مایه رو بریزید روی شیر و درش رو بزارید و اجازه بدین فعال بشه. (۱۰ دقیقه حدودا)
کره همدمای محیط رو با تخم مرغ و شکر با لیسک مخلوط کنید و خمیر مایه فعال شده رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنید.
حالا آرد و نمک رو کم کم به خوردش بدین و ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدین تا یه خمیر لطیف و نچسب بدست بیاد.
خمیر رو با درپوش در جای گرم و مرطوب دو ساعت استراحت بدین.
بعد خمیر رو به شکل مستطیل با ضخامت دو میل باز کنین و کره رو روش بمالین و بعد هم مخلوط مواد میانی رو روش یکدست بریزید و از طرف طول شروع به رول کردن کنید.
حالا با چاقویی که با آرد آغشته شده رول را به قطر دلخواه برش بدین
(میتونید با یه نخ هم این کارو بکنید. نخ رو دور رول حلقه بزنید و رول رو قطع کنید.)
حالا هر برشی که میزنید رو توی ظرفی که قراره داخل فر بره و کف ظرف رو با کمی کره چرب کردین بزارید.
حتما با فاصله باشن برش های رولتون چون هم استراحت دوم پف میکنه و هم توی فر پف میکنه.)
حالا روی ظرف رو یه دستمال بندازین و میره برای ۳۰ دقیقه استراحت دوم
همون موقع هم فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنین تا حسابی گرم بشه.
یه کاسه استیل خالی هم کف فر بزارید.
بعد از زمان ذکر شده ظرف رو توی فر بزارید طبقه بالا. یه لیوان آب سرد بریزید توی کاسه استیل و سریع در فر رو ببندین.
سرعت عمل داشته باشین تا بخار اب بیرون نره.
برای ۲۰ دقیقه بهش اجازه پخت بدین و چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان هاتون هم خوش رنگ بشه.
تمام
درست کنید و از بوی دارچین پیچیده شده توی خونه مدهوش بشید