• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قطاب گردویی + نکات کلیدی

    طرز تهیه قطاب گردویی

    طرز تهیه قطاب گردویی:

    • مخلوط روغن جامد و کره ۱ پیمانه
    • اب ولرم ۱/۲ پیمانه
    • پودر هل ۱ قاشق چایخوری
    • آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه(مقدار دقیقی نداره)

    مواد میانی:

    • گردو پودر شده ۱/۲ پیمانه
    • پودر قند ۱/۲ پیمانه
    • پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
    • گلاب ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه قطاب گردویی :

    خوب ابتدا روغن و کره رو با هم روی حرارت بزارید تا اب بشه (همین که اب شد بردارین)
    آب رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. کنار بزارید تا کاملا خنک بشه.
    حالا پودر هل رو بهش اضافه کنید و بعد هم قاشق قاشق ارد الک شده رو بهش اضافه و با قاشق مخلوطش کنین تا ارد بخوردش بره.


    تمام کیفیت قطاب به این مرحله بستگی داره؛
    حواستون باشه اصلاااا نباید ارد زیاد بزنید چون سفت و خشک میشه .
    همین که دیدین خمیر نرم و سبکه و به دست نمیچسبه کافیه


    حالا از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارین و کف دستتون پهن کنین. از مواد میانی که همرو با هم مخلوط کردین کمی وسطش بزارید و لبه های خمیر رو به هم برسونید و فشار بدین به هم تا بچسبه کاملا.
    حالا توی دستتون بپیچین خمیر و بزارید توی سینی فر (نیاز به کاغذ روغنی هم نیست چون خمیر چربه).


    حالا باید بره توی فر ۱۹۰ درجه که از یکربع قبل گرم شده و برای نیم ساعت بهش اجازه بدین بپزه.
    بعد از پخت بزارید کاااااملا خنک بشه و بعد توی پودر قندی که پودر هل توش ریختین بغلتونید قطاب هاتون رو و توی ظرف در بسته نگه دارید.


    این قطاب بی نهایت خوشمزست و تا دو هفته توی ظرف‌دربسته تو جای خنک (یخچال نه) مثل اولش تازه میمونه
    درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جونتون کنین

    طرز تهیه قطاب گردویی

    About The Author