آموزش درست کردن و طرز تهیه تارت آلبالو:
مواد لازم:
- کره ۲۰۰ گرم( هم دمای اتاق)
- پودر قند ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
- آرد قنادی ۴ پیمانه
طرز تهیه تارت آلبالو:
همه ی مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی، بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه، خمیر رو دو قسمت کنین یه قسمت رو با وردنه پهن کنید کف و اطراف قالب تارت بعد با چنگال روش رو سوراخ سوراخ بزنید،
نیمی دیگر خمیر رو توی فریزر بزارید تا بقیه کارای تارت رو میکنید اون حسابی خنک بشه.
حالا برای میان تارت:
- آلبالو هسته گرفته ۲ پیمانه
- شکر ۲/۳ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر و البالو رو برای ده دقیقه بزارید روی حرارت تا کمی بپزه بعد نشاسته رو توی دو سه قاشق اب سرد حل کنید و بریزید روی البالوها تا قوام بیاد و غلیظ بشه.
خنک که شد بریزید توی تارت و سعی کنید همه ی نقاط تارت یکسان پخش بشه
حالا خمیر رو از فریزر دربیارید و با وردنه پهن کنید با قطر یک سانت.
برش بزنید و بریزید روی تارت به صورت نامرتب و ناهماهنگ.
حالا تارت رو بزارید توی فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کردید تا وقتی که روی تارت رنگ بگیره. ( زمان بسته به فرتون داره، برای من ۹۰ دقیقه طول کشید)
این تارت فوق العادست بچه ها اصلا از دستش ندید