طرز تهیه و دستور پخت کیک ناپلئونی:
مواد لازم:
- خمیر هزار لایه ۲ بسته
- خامه قنادی ۷۰۰ گرم
- پودر قند و پودر قهوه و پودر کاکائو برای ترئین
دستور پخت کیک ناپلئونی :
خووووب اول خمیرهارو دور گیری کردم و برش زدم هر بسته دو تکه شد گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه طبقه وسط برای ۴۵ دقیقه.
قشنگ پف کرد و یکم برشته شد
کناره هاشم که جدا کرده بودیم برشته شدن رو پودر کزدم و کنار گذاشتم.
تا لایه ها خنک بشن خامه رو که مثل بستنی شل شده بود رو فرم دادم (یک دقیقه با دور کند زدم و بعد انقدر با دور تند زدم تا خامه فرم گرفت و سفت شد. بسته به قدرت همزن این تایم متفاوته از ۴ دقیقه تا ۸ دقیقه طول میکشه).
یه لایه از خمیر پخته شده گذاشتم یه لایه خامه فرم گرفته زدم روش مجدد خمیر و بعد هم خامه. من چهار لایه گذاشتم تا کیکم مرتفع بشه ، می تونید سه لایه هم بزارید.
بعدم روش و اطرافش رو یه لایه خیلی نازک خامه زدم و از اون خمیرها که پودر کرده بودم روش و اطرافش رو زدم و برای تزئین هم کنی پودر قند الک کردم روش و بعد هم کمی پودر قهوه و پودر کاکائو روش ریختم و چند تا توت فرنگی و تمام
یه ساعت تو یخچال بمونه کافیه