• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک ناپلئونی با روش آسان و حرفه ای در خانه

    دستور پخت کیک ناپلئونی

    طرز تهیه و دستور پخت کیک ناپلئونی:

    مواد لازم:

    • خمیر هزار لایه ۲ بسته
    • خامه قنادی ۷۰۰ گرم
    • پودر قند و پودر قهوه و پودر کاکائو برای ترئین

    دستور پخت کیک ناپلئونی :

    خووووب اول خمیرهارو دور گیری کردم و برش زدم هر بسته دو تکه شد گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه طبقه وسط برای ۴۵ دقیقه.
    قشنگ پف کرد و یکم برشته شد


    کناره هاشم که جدا کرده بودیم برشته شدن رو پودر کزدم و کنار گذاشتم.
    تا لایه ها خنک بشن خامه رو که مثل بستنی شل شده بود رو فرم دادم (یک دقیقه با دور کند زدم و بعد انقدر با دور تند زدم تا خامه فرم گرفت و سفت شد. بسته به قدرت همزن این تایم متفاوته از ۴ دقیقه تا ۸ دقیقه طول میکشه).


    یه لایه از خمیر پخته شده گذاشتم یه لایه خامه فرم گرفته زدم روش مجدد خمیر و بعد هم خامه. من چهار لایه گذاشتم تا کیکم مرتفع بشه ، می تونید سه لایه هم بزارید.
    بعدم روش و اطرافش رو یه لایه خیلی نازک خامه زدم و از اون خمیرها که پودر کرده بودم روش و اطرافش رو زدم و برای تزئین هم کنی پودر قند الک کردم روش و بعد هم کمی پودر قهوه و پودر کاکائو روش ریختم و چند تا توت فرنگی و تمام
    یه ساعت تو یخچال بمونه کافیه

    دستور پخت کیک ناپلئونی

    About The Author