• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک بسبوسه + نکات کلیدی

    دستور پخت کیک بسبوسه

    طرز تهیه و دستور پخت کیک بسبوسه:

    • آرد قنادی ۱/۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • بکینگ پودر ۲ ق چ
    • وانیل کمی
    • ماست ۱ پیمانه
    • روغن مایع ۱ پیمانه
    • آرد سمولینا ۱ پیمانه
    • پودر نارگیل ۱/۳ پیمانه
    • شکر ۱/۲ پیمانه

    برای شربت:

    • شکر ۱/۴ پیمانه
    • آب ۱/۲ پیمانه
    • گلاب ۱ ق غ

    دستور پخت کیک بسبوسه :

    ابتدا شربت رو اماده کنید.
    شکر و اب رو بزارید روی حرارت کم و اجازه بدین ۲۰ دقیقه بجوشه بعد خاموش کنید و از حرارت افتاد بزاریدش یخچال تا خنک بشه.

    حالا برای کیک تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر برای ۱۰ دقیقه بادور تند همزن بزنید، روغن و ماست رو اضافه کرده و ۱ دقیقه بزنید.


    آرد سمولینا و پودر نارگیل رو هم اضافه کنید و‌در حد مخلوط شدن فقط بزنید.
    نهایتا آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به ملات کیک اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.
    قالب رو با ارده چرب کرده و ملات کیک رو ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ برای مدت۴۰ دقیقه بپزید.
    وقتی کیک رو از فر دراوردین روی توری خنک کننده برگردونید و تا حرارت داره و کیک داغه شربت خنک رو روش بدین و بدلخواه تزئین کنید.


    (اگه میخواین کیک حالت خمیری نشه حتما شربت خنک و کیک داغ باشه )
    وقتی میزارید توی دهنتون سعی بر جویدنش نکنید خود بخود توی دهنتون آب میشش

    دستور پخت کیک بسبوسه

    About The Author