طرز تهیه و دستور پخت کیک بسبوسه:
- آرد قنادی ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- بکینگ پودر ۲ ق چ
- وانیل کمی
- ماست ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱ پیمانه
- آرد سمولینا ۱ پیمانه
- پودر نارگیل ۱/۳ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
برای شربت:
- شکر ۱/۴ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۱ ق غ
دستور پخت کیک بسبوسه :
ابتدا شربت رو اماده کنید.
شکر و اب رو بزارید روی حرارت کم و اجازه بدین ۲۰ دقیقه بجوشه بعد خاموش کنید و از حرارت افتاد بزاریدش یخچال تا خنک بشه.
حالا برای کیک تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر برای ۱۰ دقیقه بادور تند همزن بزنید، روغن و ماست رو اضافه کرده و ۱ دقیقه بزنید.
آرد سمولینا و پودر نارگیل رو هم اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن فقط بزنید.
نهایتا آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به ملات کیک اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.
قالب رو با ارده چرب کرده و ملات کیک رو ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ برای مدت۴۰ دقیقه بپزید.
وقتی کیک رو از فر دراوردین روی توری خنک کننده برگردونید و تا حرارت داره و کیک داغه شربت خنک رو روش بدین و بدلخواه تزئین کنید.
(اگه میخواین کیک حالت خمیری نشه حتما شربت خنک و کیک داغ باشه )
وقتی میزارید توی دهنتون سعی بر جویدنش نکنید خود بخود توی دهنتون آب میشش