• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک ساده عصرونه : ساده و خوشمزه

    کیک ساده عصرونه

    دستور پخت کیک ساده عصرونه :

    • آرد قنادی ۲ لیوان(دسته دار فرانسوی)
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر ۱ لیوان سر پُر
    • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر ۳ ق چ
    • شیر ۱ لیوان
    • روغن مایع ۲/۳ لیوان

    طرز تهیه کیک ساده عصرونه :


    خوب فرتون رو روشن کنید تا با دمای ۱۸۰ درجه گرم بشه.
    قالبتون رو که میان تهی ۲۲ تا ۲۳ سانتی هست رو با ارده چرب کنید.
    حالا تخم مرغ هاتون رو با وانیل و شکر برای ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حسابی حجیم و کشدار و کرم رنگ بشه. شیر رو بهش اضافه کنید ۳۰ ثانیه با درجه کند همزن بزنید وقتی یکدست شد روغن رو اضافه کنیدو ۳۰ ثانیه دیگه مخلوط کنید.


    همزن رو کنار بزارید و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط و سه بار الک کنین. حالا توی سه مرحله آرد رو به ملات کیک اضافه کنید و با لیسک فولد کنید. قت کنین که این مرحله قلق درست کردن یه کیک عصرونه نرم و لطیفه👌🏻
    ملات کیک رو بریزید توی قالب و دوبار قالب رو به سطح کانتر بکوبید تا اگه حبابی داخلش هست خارج بشه. بزاریدش توی فر که الان حسابی گرم شده و بهش ۴۵ دقیقه زمان پخت بدین.


    بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال نچسبید یعنی کیکتون پخته و اگه چسبید باید بهش زمان بیشتری برای پخت بدین. دمای فرها متفاوته از ۴۰ دقیقه تا ۵۰ دقیقه زمان بزارید براش.


    از فر که بیرون اومد ده دقیقه بزارید تا توی قالب خنک شه و بعد از قالب دربیارید و یک ربع دیگه روی صفحه توری بهش تایم خنک شدن بدین و بعد هم در ساده ترین حالت ممکن پودر قند الک کنید روش و تمام
    من یکم اطواریش کردم که بی مناسبت به یلدا و میز یلدای خونه پدر بزرگ نباشه
    خدا سایه همه ی بزرگترا رو بالای سرمون حفظ کنه

    کیک ساده عصرونه

    About The Author