• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک باقلوا کافی شاپی با روش آسان و حرفه ای در خانه

    رسپی کیک باقلوا

    رسپی کیک باقلوا:

    • تخم مرغ ۴ عدد درشت
    • آرد قنادی ۲ و نیم پیمانه
    • پودر بادام ۱/۲ پیمانه
    • شیر ۲/۳ پیمانه
    • ماست شیرین و سفت ۲/۳ پیمانه
    • روغن مایع ۱ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    • وانیل ۱ ق چ
    • پودر هل ۱ ق چ
    • زغفران دم کرده غلیظ مقداری

    برای شهد کیک باقلوا:

    • شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
    • آب ۱/۲ پیمانه
    • گلاب ۲/۳ پیمانه
    • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
    • ابلیموی تاره ۱ ق غ

    رسپی کیک باقلوا :

    خوب ابتدا مواد شهد رو همه رو بجز آب لیمو باهم مخلوط و بزارید روی حرارت ملایم یک ربع بجوشه و بعد ابلیمو بزنید و خاموشش کنین.
    تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با هم با دور تند همزن ده دقیقه بزنید. بعد روغن و ماست و شیر و‌زعفرون رو ریخته و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.


    ارد و بکینگ پودر و پودر هل رو که سه بار الک کردیم رو به همراه پودر بادام به ملات کیک اضافه کرده و با لیسک فولد میکنیم.
    و نتایتا ملات کیک رو توی قالب‌ ریخته و توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ برای ۴۰ دقیقه میپزیم.
    بعد از اینکه کیک خنک شد شهد خنک شده رو روش میدیم و یک ساعت تو همون قالب بهش اجازه استراحت میدیم و‌ تمام

    رسپی کیک باقلوا

    About The Author