• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    حلوای انگشت پیچ بوشهری : طرز تهیه و نکات کلیدی

    حلوای انگشت پیچ بوشهری

    آموزش درست کردن حلوای انگشت پیچ بوشهری :

    مواد لازم:

    • آرد سنگک ۲ پیمانه
    • شکر ۲ پیمانه
    • گلاب ۱ و ۱/۳ پ
    • پودر هل ۱ ق چ
    • زعفران ساییده ۱/۲ ق چ
    • روغن مایع به مقدار لازم

    طرز تهیه حلوای انگشت پیچ بوشهری :

    آرد رو الک کنید و توی تابه برای ده دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامیش بره، دوباره الک کنید و برگردونید توی تابه بهش کم کم روغن اضافه کنید تا زمانیکه مخلوط آرد و روغن به غلظت ارده برسه.
    (از زمانیکه روغن اضافه میکنید بهش دیگه فقط باید از یک جهت هم بزنید)
    با حرارت ملایم، تا زمانی که ارد طلایی بشه و رنگ بگیره یرخش میکنیم .


    شکر و گلاب رو روی حرارت میزاریم و به محض حل شدن شکر زیر شعله رو خاموش میکنیم، اصلا نباید بجوشه تا گلاب بخار بشه. زعفران رو توش میریزیم و کنار میزاریم.
    رنگ نهایی حلوا سلیقه ای هستش و نهایتا زمانی که رنگ ارد رو دوست داشتین بهش پودر هل رو بزنید و مخلوط کنید.
    شعله گاز رو خاموش کنید شهد حلوا رو کم کم بریزید و در یک جهت تند تند هم بزنید تا شهد به خورد ارد بره
    حرارت رو‌ ملایم مجدد روشن کنید و حلوا رو ۳ تا نهایتا ۵ دقیقه هم بزنید و بعد خاموش کنید.


    این حلوا باید از حلواهای معمولی شل تر باشه و نزارید خیلی سفت بشه روی حرارت چون بعد از سرد شدن سفت و مثل سنگ میشه
    ماهیتابه رو کمی کج بزارید تا همینجوری که خنک میشه روغن اضافش رو پس بده
    نهایتا روغن روش رو جدا کنید و حلوا رو توی ظرف سرو بریزید و با هر چی‌دوست داشتین تزئینش کنین
    پاشید امروز که پنج شنبه است درست کنید مطمعنم عاشقش میشید
    اگر از این رسپی استفاده کردین و دوست داشتین هم فاتحه ای برای مادربزرگم بفرستین

    حلوای انگشت پیچ بوشهری

    About The Author