دستور پخت و طرز تهیه بورک ترکیه:
مواد مورد نیاز:
- خمیر باقلوا به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه نگینی ۲ ق غ
- جعفری تازه خرد شده ۱ ق غ
- رب گوجه ۱ ق غ
- قارچ ۵ عدد
- پیاز ۱ عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- برای رومال
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- کنجد یا سیاه دانه ۱ ق غ
طرز تهیه بورک ترکیه ای:
فر رو روی دمای ۱۸۰ درجهگرم میکنیم
قارچ ها رو سرخ میکنیم با حرارت رو به بالا که آب نندازه بهش فلفل و نمک اضافه و اجازه میدیم تا سرخ بشه، کنار میگذاریم حالا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و کمی ک سبک شد بهش گوشت رو اضافه و ۱۰ دقیقه باهم تفت میدیم سپس فلفل دلمه و قارچ را اضافه و باهم تفت میدیم ،در نهایت جعفری و نمک و فلفل رو اضافه و کمی سرخ میکنیم و رب گوجه رو اضافه و با هم ۵ دقیقه اجازه میدبم سرخ بشه
مواد اماده شده رو کنار میگذاریم تا کمی از داغی بیفته حالا خمیر رو باز میکنیم و با اب کمی اسپری میکنیم و یک ق از مواد داخل خمیر میریزیم مواد رو از کناره ها به اندازه ۵ سانت با فاصله میریزیم حالا لبه ها رو روی مواد گوشتی میندازیم و رول میکنیم و با زرده ی تخم مرغ رومال میکنیم و در نهایت کنجد میریزیم و داخل فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم (مواظب باشین که نسوزه) نوش جونتون