• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بورک ترکیه ای : دستور پخت غذای ترکی خوشمزه و آسون + نکات

    طرز تهیه بورک ترکیه

    دستور پخت و طرز تهیه بورک ترکیه:

    مواد مورد نیاز:

    • خمیر باقلوا به میزان لازم
    • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
    • فلفل دلمه نگینی ۲ ق غ
    • جعفری تازه خرد شده ۱ ق غ
    • رب گوجه ۱ ق غ
    • قارچ ۵ عدد
    • پیاز ۱ عدد
    • پنیر پیتزا به میزان لازم
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • برای رومال
    • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
    • کنجد یا سیاه دانه ۱ ق غ

    طرز تهیه بورک ترکیه ای:

    فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه‌گرم‌ میکنیم
    قارچ ها رو سرخ میکنیم با حرارت رو به بالا که آب نندازه بهش فلفل و نمک اضافه و اجازه میدیم تا سرخ بشه، کنار میگذاریم حالا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و کمی ک سبک‌ شد بهش گوشت رو اضافه و ۱۰ دقیقه باهم تفت میدیم سپس فلفل دلمه و قارچ را اضافه و باهم‌ تفت میدیم ،در نهایت جعفری و نمک‌ و فلفل رو اضافه و کمی سرخ‌ میکنیم و رب گوجه رو اضافه و با هم ۵ دقیقه اجازه میدبم سرخ بشه

    مواد اماده شده رو کنار میگذاریم تا کمی از داغی بیفته حالا خمیر رو باز میکنیم و با اب کمی اسپری میکنیم و یک ق از مواد داخل خمیر میریزیم مواد رو از کناره ها به اندازه ۵ سانت با فاصله میریزیم حالا لبه ها رو روی مواد گوشتی میندازیم و رول میکنیم و با زرده ی تخم مرغ رومال میکنیم و در نهایت کنجد میریزیم و داخل فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم (مواظب باشین که‌ نسوزه) نوش جونتون

    طرز تهیه بورک ترکیه

    About The Author