طرز تهیه و رسپی قارچ شکم پر :
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده یا مرغ ابپز
- پنیر پیتزا و موزارلا
- قارچ بزرگ
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده
- رب گوجه
- نمک، فلفل ، زرد چوبه و اویشن به مقدار لازم
- سیر ۲ حبه
- پنیر خامه ای ۲ ق غ
رسپی قارچ شکم پر :
ابتدا قارچ ها رو بشورید، ساقشون رو جدا کنید با قاشق خیلی اروم داخل قارچ ها رو خالی کنید، بزارید خوب خشک بشن، پیاز رو نگینی خرد کنید ، تفت بدید ، گوشت رو اضافه کنید، ادویه جات هم همینطور، فلفل دلمه رو بریزید روی گوشت، نوبت سیر و رب گوجس، ساقه قارچ رو خرد کنید و بریزید روی مواد ، در اخر پنیر خامه ای رو بزنید وقتی خوب سرخ شدن مایه گوشتی حاضره ، فر رو با دمای ۱۸۰ درجه از قبل روشن کنید، قارچ ها رو توی سینی چرب شده بچینید، فلفل سیاه نمک و مقدار اب لیموی تازه بزنید مواد رو بریزید توی قارچ ، پنیر پیتزا بریزید روش و ۲۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه و تماممم.
نوش جان