طرز تهیه و دستور پخت کلم پلو شیرازی:
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- کلم برگ یا قمری نیم کیلو
- آرد نخود چی ۲ ق غ
- پیاز ۱ عدد
- سبزی کلم پلو( ترخون، شوید، ریحون و تره) ۲۰۰ گرم
- برنج ۳ پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
- آبغوره به مقدار لازم
دستور پخت کلم پلو شیرازی :
ابتدا کلم رو خلالی خرد کنید، توی روغن تفت بدید که ابش گرفته بشه، زرد چوبه بزنید که خوشرنگ بشه، نمک و فلفل رو هم اضافه کنید، ابغوره هم بزنید اگه ترش دوس دارید خب مقدارش زیادتر بشه اما اجازه بدید ابغوره خوب به خورده کلم ها بره و زیادیش تبخیر بشه
برای کوفته، پیاز رو رنده کنید، ابش رو بگیرید، گوشت رو اضافه کنید و خوب ورز بدید، نمک و ادویه و ارد نخودچی رو هم اضافه کنید، با گوشت قلقلی درست کنید و توی روغن سرخ کنید و جدا بزارید.
برنج رو ابکش کنید ، سبزی رو یا دوسه دقیقه مونده به ابکش کردن برنج بریزید توی قابلمه برنج یا وقتی ابکش کردید با برنج قاطی کنید، توی قابلمه یک لایه برنج یک لایه کلم بریزید و بزارید دم بکشه، موقع سرو پلو قلقلی ها رو بریزید روی پلو و تمام.
نوش جان