• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کاچی : طرز تهیه دسر ایرانی خوشمزه + نکات حرفه ای

    دستور پخت کاچی

    طرز تهیه و دستور پخت کاچی:

    مواد لازم:

    • آرد برنج ۱ ق غ
    • آرد گندم نصف لیوان
    • کره ۱۵۰ گرم
    • گلاب نصف لیوان
    • شیر ۲ لیوان
    • هل ساییده نصف ق چ خوری
    • شکر نصف لیوان
    • دارچین ۱ق غ
    • پودر گردو و پودرپسته و پودر بادام از هر کدام ۲ ق غ
    • زردچوبه ۱ ق چ
    • زعفرون به میزان لازم
    • نبات پودر شده ۲ الی ۳ ق غ

    دستور پخت کاچی :

    آرد ها رو با شعله ملایم ۱۰ دقیقه الی یک ربع تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوب آرد توی فضا بپیچه.
    داخل قابلمه ای دیگه کره ها رو ذوب کردم و بهش دارچین و هل و زردچوبه رو اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفت دادم. بعد پودر پسته و بادام و گردو رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه. بعد آرد رو از روی الک رد کردم و به تابه اضافه کردم و باهم ۱ دقیقه هم زدم. زعفرون و شکر رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه سپس شیر و گلاب رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه ،(شعله باید ملایم باشه)در نهایت نبات رو اضافه کردم و هم زدم تا غلضتش شبیه فرنی بشه، نوش جونتون

    دستور پخت کاچی

    About The Author