دستور پخت و طرز تهیه دال عدس :
دال عدس ، یه غذای فوق العاده خوشمزه و پرخاصیت
موافقین؟!
مواد مورد نیاز:
- عدس قرمز یک لیوان
- فلفل قرمز تند به اندازه دلخواه
- سیر ۵ حبه له شده
- رب گوجه ۲ ق غ یا پوره گوجه
- سیب زمینی متوسط یک عدد
- نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه دال عدس :
ابتدا پیازها رو نگینی خرد کنید و تفت بدید ، عدس ها رو بشورید ابشون رو کاملا بگیرید و برزید روی پیازها و تفت بدید، سیر و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خامی عدس گرفته شد ، سیب زمینی رو چند تکه کنید و به مواد اضافه کنید، ادویه و نمک بزنید و در اخر رب گوجه رو اضافه کنید و خوب سرخ شد ، آب برزید و اجازه بدید بپزه ، این روش رو از دوستم یاد گرفتم و عالیه ، سیب های پخته و عدس ها رو له کنید که خورشت غلیظ بشه ، این غذا هرچه تندتر و سیرش بیشتر باشه خوشمزه تره!
نوش جان
ترفند شما چیه واسه خوشمزه تر و غلیظ تر شدن دال عدس؟!