طرز تهیه و دستور پخت کاچی:
مواد لازم:
- آرد برنج ۱ ق غ
- آرد گندم نصف لیوان
- کره ۱۵۰ گرم
- گلاب نصف لیوان
- شیر ۲ لیوان
- هل ساییده نصف ق چ خوری
- شکر نصف لیوان
- دارچین ۱ق غ
- پودر گردو و پودرپسته و پودر بادام از هر کدام ۲ ق غ
- زردچوبه ۱ ق چ
- زعفرون به میزان لازم
- نبات پودر شده ۲ الی ۳ ق غ
دستور پخت کاچی :
آرد ها رو با شعله ملایم ۱۰ دقیقه الی یک ربع تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوب آرد توی فضا بپیچه.
داخل قابلمه ای دیگه کره ها رو ذوب کردم و بهش دارچین و هل و زردچوبه رو اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفت دادم. بعد پودر پسته و بادام و گردو رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه. بعد آرد رو از روی الک رد کردم و به تابه اضافه کردم و باهم ۱ دقیقه هم زدم. زعفرون و شکر رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه سپس شیر و گلاب رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست بشه ،(شعله باید ملایم باشه)در نهایت نبات رو اضافه کردم و هم زدم تا غلضتش شبیه فرنی بشه، نوش جونتون