دستور پخت و طرز تهیه فطایر پنیری عربی:
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر خامه ای یا هرنوع پنیری نصف فنجان
- پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده ۱ فنجان
- شیر ۱ فنجان
- جعفری خرد شده ۳ ق غ
- نمک و فلفل
- ارد الک شده ۳.۵ فنجان
- بیکینگ پودر ۱ ق چ
- پاپریکا
طرز تهیه فطایر پنیری عربی:
روش پخت:
تخم مرغها رو توی ظرف با چنگال خوب مخلوط کنید، همه مواد بجز ارد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، ارد رو کم کم اضافه کنید و ارام هم بزنید تا خمیر یکدست بشه، خمیر رو یک ربع استراحت بدید خمیر رو به دوقسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو هم به شکل مثلث تقسیم کنید و سرخ کنید البته با شعله ملایم .
نوش جان