• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کوفته تبریزی : طرز تهیه غذای ایرانی خوشمزه و آسون

    دستور پخت کوفته تبریزی

    طرز تهیه و دستور پخت کوفته تبریزی:

    مواد لازم:

    • لپه پخته ۱ پیمانه
    • برنج نیم پخته ۱.۵ پیمانه
    • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
    • تخم مرغ یک عدد
    • پیاز دو عدد
    • سبزی معطر( ترخون ، گشنیز ، جعفری و کمی مرزه و نعناع ) خرد شده
    • مواد داخل کوفته به دلخواه( آلو و زرشک خیس خورده و گردو )
    • رب گوجه ۳ ق غ
    • نمک و فلفل و زرد چوبه

    دستور پخت کوفته تبریزی:

    لپه و برنج رو جدا گانه نیم پز کنید و بکوبید ، تا خنک شدن برنج و لپه ، سس کوفته رو درست کنید، یکی از پیازها رو رنده کنید، با روغن تفت بدید. طلایی که شد نمک و ادویه بزنید ، رب بزنید از حالت خامی که درومد ۴ لیوان اب میریزیم و اجازه بدید بجوشه. وقتی جوشید شعله رو خیلی کم کنید و اجازه بدید سس غلیظ بشه .

    برای کوفته ، پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و ابش رو کامل بگیرید، پیاز، گوشت ، نمک و فلفل و زرد چوبه رو خوب مخلوط کنید لپه و برنج رو اضافه کنید حدوده ده دقیقه باید ورز بدید که کوفته وا نره. سبزی ها رو اضافه کنید و ورز بدید ، در اخر تخم مرغ رو اضافه کنید از مواد گوشتی گلوله های بزرگ درست کنید ، داخلش رو مواد میانی بزارید و ببندید و کاملا گردش کنید و اهسته بزاریدش توی سس که در حال جوشیدنه دره قابلمه رو اصلا نبندید نیمه باز باشه چون کوفته ها وا میرن، تا ده دقیقه اول هم به کوفته ها دست نزنید که ترک نخورن .

    نکته:
    به تعداد کوفته ها میشه تخم مرغ ابپز درست کرد و گذاشت وسط کوفته .

    نوش جان

    دستور پخت کوفته تبریزی

    About The Author