طرز تهیه و دستور پخت شامی رودباری:
مواد لازم:
- گوشت گوساله کم چرب
- پیاز
- پوره گوجه فرنگی
- رب گوجه
- سبزی پلنگ مش ( سبزی معطر گیلان هست)
- جایگزین( ریحون ، نعناع ، جعفری و گشنیز)
- نمک و فلفل و زرد چوبه
- روغن زیتون به مقدار لازم برای سرخ کردن
دستور پخت شامی رودباری :
پیاز رو رنده کنید ابش رو کامل بگیرید، گوشت، سبزی معطر، نمک و فلفل و ادویه رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و خوب ورز بدید ، بزارید یک ساعت استراحت کنه به شکل دلخواه دربیارید و با حرارت ملایم سرخ کنید، توی همون ظرف با همون روغن، رب گوجه رو تفت میدیم ، از حالت خامی که درومد پوره گوجه و نمک و فلفل و زرد چوبه رو اضافه میکنیم ، یکمی غلیظ شد سبزیهای معطر رو بهش اضافه کنید ، شامی هارو بریزید توی سس و اجازه بدید جا بیوفته و تمام .
نوش جان