• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دیپ زعلوک : دیپ مراکشی

    طرز تهیه دیپ زعلوک

    طرز تهیه دیپ زعلوک:

    مواد لازم:

    • بادمجان کبابی ۴ عدد
    • گوجه فرنگی کبابی ۱۰ عدد
    • پودر زیره سبز ۱ ق چ
    • اویشن ۱ ق چ
    • فلفل سیاه ۱ ق چ
    • پاپریکا ۱ ق چ
    • سیر ساطوری ۳ حبه
    • پودر گشنیز ۱ ق چ
    • روغن زیتون نصف لیوان
    • نان پیتا سرخ شده برای کنار دیپ

    طرز تهیه دیپ زعلوک مراکشی:

    ابتدا بادمجون ها و گوجه ها رو روی اجاق گاز یا منقل کباب کنید، بعد از کباب کردن توی ظرف بزارید و درش رو ببندید تا بخار کنه و راحت پوستشون جدا بشه، یا توی اب بزارید، بعد از گرفتن پوست ساطوری خردشون کنید ، توی قابلمه بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدید ابشون گرفته بشه و بپزه، بعد از اون تمام مواد رو باهاش مخلوط کنید و اجازه بدید خوب سرخ بشن و مزه ها به خورده همدیگه برن فقط حواستون باشه زعلوک ته نگیره ، نون پیتا رو تکه کنید و سرخ کنید و بزارید کنارش و سرو کنید .

    نوش جان

    طرز تهیه دیپ زعلوک

    About The Author