طرز تهیه دیپ زعلوک:
مواد لازم:
- بادمجان کبابی ۴ عدد
- گوجه فرنگی کبابی ۱۰ عدد
- پودر زیره سبز ۱ ق چ
- اویشن ۱ ق چ
- فلفل سیاه ۱ ق چ
- پاپریکا ۱ ق چ
- سیر ساطوری ۳ حبه
- پودر گشنیز ۱ ق چ
- روغن زیتون نصف لیوان
- نان پیتا سرخ شده برای کنار دیپ
طرز تهیه دیپ زعلوک مراکشی:
ابتدا بادمجون ها و گوجه ها رو روی اجاق گاز یا منقل کباب کنید، بعد از کباب کردن توی ظرف بزارید و درش رو ببندید تا بخار کنه و راحت پوستشون جدا بشه، یا توی اب بزارید، بعد از گرفتن پوست ساطوری خردشون کنید ، توی قابلمه بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدید ابشون گرفته بشه و بپزه، بعد از اون تمام مواد رو باهاش مخلوط کنید و اجازه بدید خوب سرخ بشن و مزه ها به خورده همدیگه برن فقط حواستون باشه زعلوک ته نگیره ، نون پیتا رو تکه کنید و سرخ کنید و بزارید کنارش و سرو کنید .
نوش جان