طرز تهیه املت با روش آسان:
مواد لازم:
- تخم مرغ
- فلفل دلمه ساطوری شده
- جعفری خرد شده
- پیاز
- پودر سیر و پیاز
- نمک و فلفل
- فلفل پول بیبر کره برای سرخ کردن
- پوره گوجه
- سیر
- رب گوجه
طرز تهیه املت :
روش پخت:
ابتدا گوجه رو برای ۴۰ ثانیه بندازید توی اب جوش و بعد اب یخ که بتونید راحت پوستش رو جدا کنید و یا ریز خرد کنید یا توی غذا ساز پورش کنید. کره رو بریزید توی ماهیتابه با خرارت ملایم، پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدیدطلایی که شد ، سیر رو اضافه کنید. بعد فلفل های ساطوری رو ، نرم که شدن گوجه رو بریزید ، ادویه ها و نمک رو اضافه کنید. ابش گرفته شد و از حالت خامی درومد رب بزنید، سرخ که شد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزن بدون هم زدن اخره کار هم جعفری خرد شده اضافه کنید و تمام .
نوش جان