دستور پخت شیرینی تاتلیسی گردو:
مواد لازم:
- کره ۱۲۵ گرم
- پودر قند ۱ فنجان
- گردو اسیاب شده ۱ فنجان
- ارد سمولینا ۱ فنجان
- تخم مرغ ۱ عدد
- بیکینگ پودر ۱ ق غ
- آرد گندم الک شده دو لیوان
مواد برای شربت:
- نصف لیمو
- اب سه لیوان
- شکر ۳ لیوان
طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو:
ابتدا شربت رو حاضر کنید. اب و شکر رو توی یک قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم شکر حل بشه . دوقل که زد ابلیمو رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم شربت سرد بشه.ابلیمو رو برای اینکه شربت شکرک نزنه اضافه میکنیم.برای شربت از زعفرون و هل هم میتونیم استفاده کنیم . برای خمیر تاتلیسی کره به دمای محیط رسیده و پودر قند رو باهم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. تخم مرغ ، ارد سمولینا و گردو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.ارد و بیکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم تا یک خمیر یکدست بدست بیاد.
خمیر رو نصف میکنیم. روی سطح کار ارد میپاشیم و سپس خمیر ها رو با وردنه صاف میکنیم و هرکدوم رو رول میکنیم . بعد رول ها رو با دست صاف میکنیم و با کاتر دایره به شکل ماه برش میدیم . از استکان هم میتونید استفاده کنید ، شکل ماه بهتر درمیاد، کف سینی فر کاغذ روغنی بزارید و خمیرها رو توی سینی میچینیم و یک زرده تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید و روی خمیرها رو رومال کنید، بزاریدش توی فر با دمای ۲۰۰ درجه که از قبل روشن کردید و اجازه بدید خمیرها بپزه و روشون قهوه ای بشه، بعد از سینی در بیارید و شربت بریزید و با مواد دلخواه تزیین کنید .
نوش جان