• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بیسکوئیت قهوه ترک : دستور پخت بیسکوئیت خونگی و خوشمزه

    بیسکوئیت قهوه ترک

    دستور پخت بیسکوئیت قهوه ترک:

    مواد لازم:

    • کره نرم شده در دمای محیط ۲۵۰ گرم
    • پودر قند ۱۰۰ گرم ( یک لیوان آب)
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • روغن مایع ۵۰ گرم ( نصف فنجون چای)
    • پودر نشاسته ۱۰۰ گرم ( یک فنجان)
    • وانیل شکری ۱ پاکت
    • ارد الک شده ۴۵۰ گرم ( ۴.۵ لیوان)
    • گردوی خرد شده ۱ لیوان
    • قهوه ترک ۱.۵ ق غ
    • بیکینگ پودر ۱ ق چ

    برای رویه قرابیه:

    • ۲۵۰ گرم شکلات سفید اب شده به روش بنماری
    • پودر نارگیل به مقدار لازم

    طرز تهیه بیسکوئیت قهوه ترک :


    کره ، بیکینگ پودر، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، قهوه ترک و روغن مایع رو توی یک کاسه باهم خوب مخلوط کنید. ارد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مدام هم بزنید و ورز بدید. ارد به اندازه ای بریزید که یه خمیر نرم و قابل شکل دادن به دست بیاد. گردو رو اضافه کنید و کمی ورز بدید . از خمیر به اندازه دلخواه کمی بردارید و گرد کنید . توی فر کاغذ روغنی بزارید و با فاصله بچینید توی سینی فر. فر رو هم از قبل با دمای ۱۸۰ روشن کنید که گرم بشه.حدوده ۱۵ دقیقه بزارید توی فر تا اماده بشه. بعد از پختن قرابیه و سرد شدنشون انهارو بزنید توی شکلات سفید اب شده و با چنگال دربیارید. اضافه شکلات که گرفته شد ، توی پودر نارگیل بزنید. اندازه شکلات و پودر نارگیل به خودتون بستگی داره .

    نوش جان

    بیسکوئیت قهوه ترک

    About The Author