دستور پخت بیسکوئیت قهوه ترک:
مواد لازم:
- کره نرم شده در دمای محیط ۲۵۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم ( یک لیوان آب)
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۵۰ گرم ( نصف فنجون چای)
- پودر نشاسته ۱۰۰ گرم ( یک فنجان)
- وانیل شکری ۱ پاکت
- ارد الک شده ۴۵۰ گرم ( ۴.۵ لیوان)
- گردوی خرد شده ۱ لیوان
- قهوه ترک ۱.۵ ق غ
- بیکینگ پودر ۱ ق چ
برای رویه قرابیه:
- ۲۵۰ گرم شکلات سفید اب شده به روش بنماری
- پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه بیسکوئیت قهوه ترک :
کره ، بیکینگ پودر، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، قهوه ترک و روغن مایع رو توی یک کاسه باهم خوب مخلوط کنید. ارد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مدام هم بزنید و ورز بدید. ارد به اندازه ای بریزید که یه خمیر نرم و قابل شکل دادن به دست بیاد. گردو رو اضافه کنید و کمی ورز بدید . از خمیر به اندازه دلخواه کمی بردارید و گرد کنید . توی فر کاغذ روغنی بزارید و با فاصله بچینید توی سینی فر. فر رو هم از قبل با دمای ۱۸۰ روشن کنید که گرم بشه.حدوده ۱۵ دقیقه بزارید توی فر تا اماده بشه. بعد از پختن قرابیه و سرد شدنشون انهارو بزنید توی شکلات سفید اب شده و با چنگال دربیارید. اضافه شکلات که گرفته شد ، توی پودر نارگیل بزنید. اندازه شکلات و پودر نارگیل به خودتون بستگی داره .
نوش جان