دستور پخت و طرز تهیه کیک چای:
طرز تهیه کیک چای :
۴ تا تخم مرغ با یه پیمانه شکر و کمی وانیل خوب میزنیم. بعد یه پیمانه روغن با یه پیمانه چای دم کرده خنک بهش اضافه می کنیم کمی هم میزنیم .
دو پیمانه آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر و دو قاشق پودر کاکائو مخلوط می کنیم و الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم.
کف قالب کاغذ روغنی می گذاریم مایه کیک تو قالب میریزیم و میذاریم داخل فر از قبل گرم شده در دمای 180به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
بعد از پخت کیک که خنک شد روش گاناش میریزیم .