• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نرگسی : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

    طرز تهیه نرگسی

    دستور پخت و طرز تهیه نرگسی:

    طرز تهیه نرگسی:

    مواد لازم:

    • اسفناج تمیز یک کیلوگرم
    • پیاز متوسط یک عدد
    • روغن مایع چهار تا پنج قاشق غذاخوری
    • نمک به مقدار لازم
    • اب لیمو ترش به مقدار لازم
    • دارچین و زنجبیل یک قاشق غذاخوری

    اسفنجاج بر روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پخته شود
    سپس پیاز و ریز کنید و به همراه دو قاشق روغن روی حرارت قرار دهید و هر چند یک بار به هم بزنید پس از پخته شدن همه ی مواد را با هم قاطی کنید و هم بزنید به کز اب لیمو ترش و در اخر در ظرفی بکشید و اب لیمو ترش را بر روی ان بریزید و میل فرمایید نوش جان

    طرز تهیه نرگسی

    About The Author