• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ مراکشی : غذای مراکشی خوشمزه با روش آسون

    طرز تهیه مرغ مراکشی

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ مراکشی:

    مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
    مرغ ۳ الی ۵ تکه
    روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
    سیر ۳ حبه
    پیاز یک عدد کوچک
    پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    پودر تخم زیره ۱ قاشق چایخوری
    زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    آویشن یک قاشق چایخوری
    پودر پاپریکا ۲ ق چایخوری
    آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
    پوست لیمو رنده شده نصف قاشق چ
    نمک ، فلفل به میزان لازم
    مخلفات مثل لیمو و گوجه

    طرز تهیه مرغ مراکشی:

    در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ روغن زیتون ، سیر ، پیاز ، اب لیمو ، پوست لیمو و ادویه ها ( ، فلفل، پاپریکا، زیره، زردچوبه ، تخم گشنیز ، آویشن و نمک) با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف فر چیده یا در فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر لیمو و گوجه را اضافه کنید و گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه.


    نکته : این جوجه ها رو میتونید کباب هم بکنید.

    طرز تهیه مرغ  مراکشی

    About The Author