• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ لیمو فلفلی : دستور پخت مرغ با روش آسان و خوشمزه + نکات کلیدی

    مرغ لیمو فلفلی

    دستور پخت مرغ لیمو فلفلی:

    مواد لازم:

    • مرغ حدود ۷۰۰ گرم
    • پیاز خردشده ۱ عدد ( من از پیاز خشک استفاده کردم)
    • رب لیمو‌ ۲ قاشق غذاخوری
    • پولبیبر ۱ قاشق غذاخوری
    • زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
    • پودر گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
    • فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
    • روغن ۲ قاشق غذاخوری
    • آب و نمک بمیزان لازم

    طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی:

    روغن رو روی حرارت ملایم بذارید کمی داغ بشه و زیره سبز رو اضافه کنید ، عطرش که بلند شد پیاز خشک رو اضافه کنید و هم بزنید تا نسوزه ، برای اینکه بهتر تفت بخوره ۱قاشق آب اضافه کنید. وقتی پیاز طلایی شد مرغ رو اضافه کنید و همزمان پولبیبر و


    فلفل سیاه رو هم بریزید حرارت رپ زیاد کنید و اجازه بدید دوطرف مرغ کمی سرخ بشه. رب‌لیمو ، پودرگوجه و آب رو باهم ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و به مرغ اضافه کنید ، نمک رو هم اندازه کنید.
    بذارید رو حرارت ملایم بمونه تا کاملا بپزه و جابیفته ، تو این فاصله مرغ رو یکی دوبار پشت رو کنید تا سس جذبش بشه.


    طرز تهیه دسر:
    روی نصف پیمانه شیر سرد ۱ قاشق‌ غذاخوری پودر ژلاتین‌ بپاشید هم بزنید و بعد از ۵ دقیقه بذارید روی بخار آب تا حل بشه. سه برش متوسط کیک ، سه چهارم پاکت خامه ، نصف پیمانه گلاب و دو قاشق غذاخوری شیر عسلی رو بریزید داخل غذاساز و بزنید تا میکس بشن ، بعدش ترکیب شیر و ژلاتین رو اضافه کنید و کمی بزنید ، قالب رو کنی چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید چند ساعت داخل یخچال بمونه ، وقتی خودشو گرفت با کاردک لبه‌های دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو برگردونید.
    بهتره که ظرف سرو رو کمی خیس کنید تا دسر براحتی جابجا بشه.

    مرغ لیمو فلفلی

    About The Author