دستور پخت و طرز تهیه کیک پنیری:
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه
به علاوه یک ساعت برای سرد شدن
مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر
بیسکویت دیجستیو
100 گرم
شکر
50 گرم
کره آب شده
50 گرم
پنیر خامهای پر چرب
500 گرم
خاکه قند
100 گرم
وانیل
یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک پنیری :
۱- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.
۲- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند
۳- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.
۴- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.
۵- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.
۶- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
۷- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.