• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک پنیری : کیک پنیری خوشمزه و آسون برای عصرونه

    طرز تهیه کیک پنیری

    دستور پخت و طرز تهیه کیک پنیری:

    زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

    به علاوه یک ساعت برای سرد شدن

    مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر

    بیسکویت دیجستیو

    100 گرم

    شکر

    50 گرم

    کره آب شده

    50 گرم

    پنیر خامه‌ای پر چرب

    500 گرم

    خاکه قند

    100 گرم

    وانیل

    یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک پنیری :

    ۱- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.

    ۲- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند

    ۳- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.

    ۴- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.

    ۵- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.

    ۶- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

    ۷- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.

    طرز تهیه کیک پنیری

    About The Author