• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک انار تازه : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

    طرز تهیه کیک انار

    طرز تهیه کیک انار خونگی:

    مواد لازم:

    • انار دون شده، 1 پیمانه
    • آرد، 1 و 1/2 پیمانه
    • بکینگ پودر، 1 و 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک، 1/2 قاشق چایخوری
    • کره نرم شده، 6 قاشق غذاخوری (کمی اضافه برای چرب کردن قالب)
    • شکر، 1 پیمانه
    • تخم مرغ، 1 عدد
    • شیر یا باترمیلک، 1/2 پیمانه
    • اسانس وانیل خالص، 2 قاشق چایخوری
    • اسانس بادام، 1/2 قاشق چایخوری
    • شکر برای پاشیدن روی کیک، 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کیک انار :

    1- دانه های انار را روی حوله کاغذی بچینید که رطوبت اضافی آن گرفته شده و کنار بگذارید.
    2- فر را درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب گرد 23 سانتیمتری را خوب چرب کنید.


    3- در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ کره را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود. شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط روبه بالا یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانیکه سبک شود. سرعت همزن را کم کنید و به آرامی تخم مرغ، شیر و اسانس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. به تدریج مخلوط آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.


    4- مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. دانه های انار را روی خمیر پخش کنید و به آرامی آنها را کمی فشار دهید.
    5- برای 10 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید سپس دمای فر را به 165 درجه سانتیگراد کاهش دهید و پخت کیک را تا 50 تا 60 دقیقه ادامه دهید. نهایتا پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. اگر خلال تمیز بود از فر خارج کنید.
    6- کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برش داده به همراه خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی و یا همونطور ساده سرو کنید.

    طرز تهیه کیک انار

    About The Author