• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک قهوه : خونگی و خوشمزه + نکات کلیدی

    دستور پخت کیک قهوه

    طرز تهیه و دستور پخت کیک قهوه:

    مواد لازم:

    • ارد: دو پیمانه
    • تخم مرغ: ۱ عدد
    • پودر قند: نصف پیمانه
    • قهوه نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
    • بادام خرد شده: ۵۰ گرم
    • کره: نصف پیمانه
    • پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
    • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

    دستور پخت کیک قهوه:

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید، شکر و‌ کره را خوب هم بزنید تا کرم مانند شود، تخم مرغ و وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده ارد را الک کرده و به تدریج به کرم اضافه کنیم، نسکافه را در اب جوش حل کرده و مواد را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گوله نشود، قالب کیک را چرب کرده یا رویش کاغذ روغنی پهن کنید و کمی ارد بپاشید، مایه را در اب ریخته و مدت یک ساعت در فر قرار دهید و سپس میل کنید.
    نوش جانتون

    دستور پخت کیک قهوه

    About The Author