دستور پخت و طرز تهیه نرگسی:
طرز تهیه نرگسی:
مواد لازم:
- اسفناج تمیز یک کیلوگرم
- پیاز متوسط یک عدد
- روغن مایع چهار تا پنج قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- اب لیمو ترش به مقدار لازم
- دارچین و زنجبیل یک قاشق غذاخوری
اسفنجاج بر روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پخته شود
سپس پیاز و ریز کنید و به همراه دو قاشق روغن روی حرارت قرار دهید و هر چند یک بار به هم بزنید پس از پخته شدن همه ی مواد را با هم قاطی کنید و هم بزنید به کز اب لیمو ترش و در اخر در ظرفی بکشید و اب لیمو ترش را بر روی ان بریزید و میل فرمایید نوش جان