• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بورک گوشت و کشمش + نکات کلیدی

    بورک گوشت و کشمش

    دستور پخت بورک گوشت و کشمش :

    مواد لازم

    آرد: ۴ پیمانه

    تخم مرغ: یک عدد

    روغن: یک سوم پیمانه

    آب لیموسنگی: نصف یک عدد

    نمک: یک قاشق چای خوری

    آب: یک پیمانه

    مواد لازم میانی

    گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم

    پیاز درشت (خرد شده): یک عدد

    کشمش: یک قاشق سوپ خوری

    نمک: به مقدار لازم

    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

    روغن: به مقدار لازم

    مواد اضافی

    کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم

    آرد: به مقدار لازم

    طرز تهیه بورک گوشت و کشمش :

    ۱. آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.

    ۲. برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

    ۳. خمیر ور آمده را به ۱۰ قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آن‌ها پخش کنید و رول کنید.

    ۴. رول‌ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آن‌ها بمالید. آن‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش دهید و سرو کنید

    بورک گوشت و کشمش

    About The Author