دستور پخت میگو پلو :
مواد لازم:
- میگو (پاک کرده) ۳۰۰ گرم
- برنج ۳ لیوان
- سیر ۳ حبه
- پیاز ۱ عدد
- گشنیز (تازه و ساطوری شده) ۳ قاشق سوپ خوری
- زعفران (آبکرده و غلیظ) به مقدارلازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه وادویه جنوبی به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پلو :
۱- ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط كرده و مقداری نمك هم به آنها اضافه كنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.
۲- سپس نمك و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه كرده و كمی صبر كنید تا عطر ادویه به مشام برسد.سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. توجه داشته باشید كه میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند كافیست.
۳- گشنیز خرد شده را هم اضافه كنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
۴- در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبكشی برسانید. ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید من سیب زمینی گذاشتم با زعفرون. سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند
۵- سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید. من میگو رو جدا کنار پلو سرو کردم ب این صورت هم میشه درست کرد. عجب ته دیگ دلبری شده جاتون خالی.
سایر نکات
در صورت تمایل ابتدا میگو را با مواد دلخواه بجوشانید و بعد طبخ كنید.
چون میگو سرد هست بعد از خوردن غذا حتما خرما که گرم هست بخورید .