• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه فلافل جنوبی : دستور پخت غذای جنوبی تند و خوشمزه

    طرز تهیه فلافل جنوبی

    دستور پخت و طرز تهیه فلافل جنوبی:

    طرز تهیه فلافل جنوبی:

    با یه غذای جنوبی همه پسند اومدیم که اکثرا هم بلدن درستش کنن
    جی جی جی جینگگگگگ
    این شما و این فلافل
    اونم با ترشی و سس تند

    برای فلافل به
    نخود، سیر، پیاز، ادویه، جعفری، (سیب زمینی) نیاز داریم

    اول از همه نخودو از شب قبل بزارید خیس بخوره
    برای دو تا سه نفر،یه پیمانه نخود کافیه
    پیاز و سیر حتما باید باشه
    ادویه هم من از نمک، فلفل زیاد، زردچوبه، پودر آویشن، پودر پیاز، سبزی معطر خشک یه کوچولو ی ذره هم بکینگ پودر برای پف کردنش استفاده میکنم

    تو رسپی اصلی سیب زمینی نیست ولی طبق تحقیقات اینجانب!!! تو فلافلیا سیب زمینی هم میزنن بافتش یکم لطیف تر میشه
    بعضیا هم سویا میزنن

    حالا مواد بالا رو همه رو باهم چرخ کنید
    خمیر چرخ شدتون رو به دو قسمت تقسیم کنید
    تو نصفش جعفری خورد شده بریزید

    این فلافل رنگی هایی که میبینید سبزش که جعفری داره، قرمزش هم لبو میریزن توش، یک چاهارم لبو متوسط برای رنگ دادن بهش کفایت میکنه، رو طعمش هم تاثیر چندانی نداره
    زردش هم که همین مدل سادشه

    ادویه هارو اضافه کنید
    خوب ورز بدین تا یدست شه
    سلفون بکشید و بزارید تو یخچال یکم استراحت کنه
    بعد با قالب فلافل یا دستتون فلافلا رو حالت بدین،و سرخ کنید

    یه نکته کوچیکم بگم
    ادویه جنوبی مخصوصی که تو غذاهاشون میزنن، مثل ادویه کاری مخلوط چنتا ادویه‌س که توش جوز هندی و میخک هم هست با فلفل خیلی زیاد

    فلافل شما امادس

    طرز تهیه فلافل جنوبی

    About The Author