دستور پخت و طرز تهیه عدس پلو:
طرز تهیه عدس پلو :
- برای عدس پلو برای ۴ نفر:
- عدس ۱ پیمانه
- برنج ۳ پیمانه
- گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
- پیاز درشت ۳ عدد
- کشمش به مقدار دلخواه
- زعفران (قابل حذف)
- ادویه (نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و دارچین فراوان) نیاز داریم
اول عدس رو بزارید یکی دو ساعت خیس بخوره و بعد جدا بپزیدش،
برنج رو با آب و روغن و نمک بزارید بپزه (به ازای هر پیمانه برنج، یک و نیم پیمانه آب)
آب برنج که جمع شد، عدس های پخته شده رو باهاش قاطی کنید و بزارید دم بکشه
من کشمش هم تو این مرحله میشورم و میریزم رو برنج تا همزمان که برنج دم میکشه، نرم شه
دیگه تو روغن یا کره سرخش نمیکنم
یکمم زعفران رو برنج میریزم و تمام
این از برنج
برای سس گوشت روش، پیاز رو نگینی خورد کنید و تفت بدین و بهش گوشت چرخکرده رو اضافه کنید، یکم که رنگ گوشت برگشت ادویه و یکم زعفران بزنید و بزارید حساااابی سرخ بشه.
اینم کارش تمومه
دوتا پیاز هم خلالی سرخ کنید برای تزیین روی داستان.
حالا روش آبکشش
عدسو بپزین، برنج هم بپزین و آبکش کنید، اینارو باهم قاطی کنید و بریزید تو قابلمه
میتونید لا به لای برنج که میزارید دم بکشه، پودر دارچین و زعفران دم کرده بریزید
تو روش کته هم میشه این کارو کرد فقط باید مخلوط عدس و پلو رو تو یه قابلمه جدا بریزید
درن هایت بزارید با شعله ملایم دم بکشه و تمام
عدس پلوی شما آمادس
نوشجان
این اخر اینم بگم بعضیا برنج و عدس رو باهم میپزن
اینجوری که اول عدسو میپزن، وقتی پخت برنج رو تو همون قابلمه میریزن و باهم میپزنشون
این روش یکم رنگ عدس پلوتون تیره تر میشه بخاطر آبی که عدسو توش پختین
ولی خب طعمش تفاوت چندانی نداره
دد کل هر غذایی برای تهیه چندین روش داره که هرکسی اون مدلی که راحت تره رو پیش میگیره
عدس پلو رو با میت بال (گوشتای قلقلی) و مرغ هم میشه سرو کرد