طرز تهیه و رسپی توپک پنیری:
- سیب زمینی
- ژامبون
- جعفری
- پنیر
- و ادویه احتیاج داره
- و برای سوخاری کردنش به پودر سوخاری و تخم مرغ نیاز داریم که من از پودر سوخاری رنگی استفاده کردم خوشگلتره
رسپی توپک پنیری:
اول از همه سیب زمینی هاتونو آب پز کنید و بعد رنده ریز کنید یا با پوره کن پورش کنید
بعد ادویه (نمک، فلفل و آویشن) رو بهش اضافه کنید به همراه ژامبون و جعفری که خورد کردین، حسابی هم بزنید تا مواد بهم بچسبن
بهتره که اجازه بدین موادتون یک ساعتی تو یخچال استراحت کنه، بعد از یخچال دربیارید و به اندازه ی گردو (از این گردو تازه سبزا که دست منم بخاطرشون سیاه شده) بردارید و گرد کنید و وسطشو گود کنید
پنیر بزارید وسطش و جمعش کنید
بعد توپک هاتون رو تو تخم مرغ، پودر سوخاری قِل بدین
برای اینکه کاور سوخاریتون زخیم تر باشه میتونید این کارو دوبار تکرار کنید
و در نهایت تو روغن شناور سرخشون کنید
یه نکته بگم
برای اینکه پودر سوخاریتون رنگ عوض نکنه، روغنتونو از ده دقیقه قبل بزارید با شعله ملایم داغ بشه، بعد توپک هارو بندازید توش
توپک جذاب پنیری شما آمادست
نوشجان