طرز تهیه و دستور پخت کیک هویج و گردو:
مواد لازم:
- 2 پیمانه آرد
- 2.5 پیمانه هویج
- 1 پیمانه گردو
- 1.5 پیمانه شکر
- 4 تا تخم مرغ
- 1قاشق چایخوری دارچین
- 2 قچخ بکینگ پودر
- 1 تا 1.5قچخ وانیل
- نوک قاشق چخ نمک
- 1 پیمانه روغن
دستور پخت کیک هویج و گردو:
4 تا تخم مرغو میزنیم، اینقدر که کف کنه
هرچی بیشتر تخم مرغ و بزنیم، کیکمون اسفنجی تر میشه
بعد یک و نیم پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری پودر وانیل و یه پیمانه روغن مایع به تخم مرغا اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه خمیر لطیف و سفید بهمون بده
وانیل هم بوی بد تخم مرغو میگیره هم عطر فوق العاده ای داره، فقط زیادیش کیکو تلخ میکنه
2 پیمانه آردو با ی قاشق چایخوری دارچین و نوک قاشق چایخوری نمک و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر سه بار الک میکنیم
بعد آرد الک شده رو تو دو مرحله به مایع تخم مرغا اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت برسه
بعد هویج رنده شده به اندازه 2 و نیم پیمانه اضافه میکنیم
با یه پیمانه گردو خورد شده
و با لیسک هم میزنیم
کف قالبو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم (اگه ارد نپاشین ممکنه ب قالب بچسبه)
مایع کیکو میریزیم تا وسط قالب
چون پف میکنه
تو فر گرم شده از قبل میزاریم با دمای 150 درجه به مدت 45 دقیقه
ابن کیک باید خیلی یواش و خونسرد بپزه برای همین درجه فر کمه
پنج دیقه اخر میتونین گریلو روشن کنین روی کیک برشته تر بشه
میتونین از شکر کمتری استفاده کنید چون هویج خودش شیرینه
من شخصا یه پیمانه شکر میزنم
کیک حاضره
نوشجان