دستور پخت خورشت قارچ جعفری:
مواد لازم:
- ران مرغ ۴ تکه
- ارد ۳ قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه ادویه کاری یک قاشق چایخوری
- پیاز نگینی خرد شده بزرگ یکعدد
- نمک به میزان لازم
- جعفری خرد شده یک دسته
- قارچ ریز ۴۰۰ گرم
- اب مرغ ۵۰۰ میلی لیتر یا قرص عصاره مرغ یکعدد به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش
طرز تهیه خورشت قارچ جعفری:
مرغ شسته شده را کاملا خشک می کنیم و نمک می زنیم. ارد فلفل ادویه کاری را با هم مخلوط کرده و مرغ را درون ان می غلطانیم و در روغن سرخ می کنیم. در همان روغن پیاز را می ریزیم و تفت می دهیم. وقتی پیاز در حال سرخ شدن بود قارچ را اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم. اب جوش را که یکعدد قرص عصاره درون آنحل کرده ایم درون قابلمه می ریزیم. مرغ سرخ شده پیاز و قارچ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد در اخر جعفری خرد شده را می ریزیم و نیم ساعت اجازه می دهیم تا جعفری پخته شود .
اگر از اب مرغ استفاده میکنید اول اجازه بدید آب مرغ بجوش بیاد بعد بقیه مواد را اضافه می کنیم.