دستور پخت و طرز تهیه جغول بغول:
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی30 تا 60 دقیقه
زمان پخت30 تا 60 دقیقه
مواد لازم برای تهیه جغول بغول خوشمزه
پیاز درشت یک عدد
دل و جگر و قلوه گوسفند200 گرم
رب گوچه فرنگی یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی دو عدد
هویج دو عدد
لیموی تازه یک عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه جغول بغول:
جغول بغول هم مانند تاس کباب یک خوراک قدیمی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در قهوه خانه ها و کبابیها سرو میشود و بسیار خوشمزه و مقوی است. شما برای تهیه این خوراک ابتدا باید پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و درون تابهای بریزید و با روغن تفت دهید. سپس دل، قلوه و جگر گوسفند یا گاو را هم به آنها اضافه کنید و با هم تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
مرحله دوم:
بعد از اینکه پیازها طلایی شدند یک قاشق رب گوجه فرنگی به موادتان اضافه کنید و آن را هم بزنید. نمک، فلفل و زرد چوبه را هم به موادتان اضافه کنید و به اندازه نصف لیوان آب روی آن بریزید و اجازه دهید آب کاملا به خورد مواد برود. سپس آب لیموی تازه را بگیرید و روی آن بریزید و شعله زیر تابه را خاموش کنید.
مرحله سوم:
سیب زمینی و هویج را خرد کنید و آنها را سرخ کنید و سپس آنها را به موادتان اضافه کنید و در حد یک دقیقه آنها را با هم تفت دهید. برای این کار بهتر است سیب زمینیهایتان را نگینی کنید. اگر تمایل داشته باشید میتوانید مقداری گوشت فیله گوسفندی هم به غذایتان اضافه کنید.
مرحله چهارم:
در این صورت بعد از اینکه پیازهایتان را داخل تابه ریختید و کمی داغ شدند گوشت گوسفند را به همراه دل به آن اضافه کنید و در حین هم زدن زرد چوبه و نمک را به مقدار لازم به آنها اضافه کنید و اجازه دهید گوشتتان بپزد.
مرحله پنجم:
در اواخر پخت مقداری دیگر از پیاز داغ را به همزاه جگر و قلوه در تابهای دیگر تفت دهید و سپس آنها را به مواد قبلی اضافه کنید. در مرحله آخر لیموی تازه را به آنها اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید و سرو کنید. جغول بغول شما آماده است؛ نوش جان!