دستور پخت کیک موکا شکلاتی:
طرز تهیه کیک موکا شکلاتی:
مواد لازم براي كيك
تخم مرغ چهار عدد، آرد دو پيمانه (ليوان دسته دار فرانسوي)،
پودر كاكائو تیره دو ق غ سر پر،
نسكافه نصف ق غ،
پودر قهوه یک ق غ،
شکر یک و یک چهارم پيمانه،
شير سه چهارم پيمانه،
روغن مايع سه چهارم پيمانه،
وانيل نصف ق چايخوري،
بيكينگ پودر دو ق مرباخوری
مواد لازم برای سس موکا
شیر یک پيمانه،
نشاسته ذرت يك ق غ سر صاف،
شکر نصف پيمانه (من شکر قهوهای زدم) ،
وانیل نوك ق چ،
پودر کاکائو دو ق غ،
نسکافه یک ق چ،
خامه صبحانه صد گرم و 30 گرم شکلات تخته ای،،
به جز خامه، بقيه مواد رو مخلوط و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا مثل فرنيِ شل بشه، از روي حرارت برداريد و خامه رو اضافه كنيد و بعد از اينكه كيك خنك شد روش بريزيد.
طرز تهيه کیک :
تخم مرغ + وانیل + شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و كشدار بشه (حدود پنج دقيقه) بعد روغن رو اضافه و مخلوط میکنیم. نسکافه رو در شیر حل و با مواد تركيب ميكنيم. آرد + پودر كاكائو + قهوه + بيكينگ رو مخلوط و الك ميكنيم و كم كم به مواد اضافه ميكنيم. در حد مخلوط شدن هم بزنيد كافيه.
قالب من 20 سانتی بود و کاغذ روغنی انداختم،
در فر صد و هفتاد درجه كه از يك ربع قبل روشن كرديد حدودا پنجاه دقيقه بپزيد. با توجه به حرارت متفاوت فرها بعد از 40 دقیقه كيك رو چك كنيد.