طرز تهیه نان شیر خرما:
برای تهیه خمیر:
- 500 گرم آرد
- 4ق غ شکر
- یک ق غ خمیر مایه
- 1 ق چ خ نمک
- 1 عدد تخم مرغ
- 2ق س خامه
- 50 گرم کره آب شده
- 1لیوان شیر ( ولرم)
- زعفران دم کشیده 1ق م
- خرمای سفت و ریز خورد شده 20عدد
- (( من از خرما خاصویی استفاده کردم))
اموزش درست کردن نان شیر خرما:
ابتدا یه ق م خ شکر و خمیر مایه رو باشیر مخلوط میکنیم و 5 دقیقه میزاریم تا استراحت کنه و عمل بیاد.
بعد داخل ظرفی که میخوایم خمیر رو ورز بدیم کره + شکر + نمک + تخم مرغ + رو به همراه نمک رو مخلوط میکنیم . بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم و کم کم آرد الک شده رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. خمیر اول هاش بدست میچسبه این شمارو نگران نکنه. وقتی آماده شد روش سلفون میکشیم و میزاریم 1 ساعت استراحت کنه. بعد از 1 ساعت خرما رو به خمیر اضافه و مخلوط میکنیم بعد خمیر رو به 6 قسمت تقسیم میکنیم و گرد میکنیم، قالب رو چرب و کاغذ گذاشته و خمیر ها رو توی قالب میچینم و دوباره 15 دقیقه میزاریم استراحت کنه بعد رومال میزنیم.
برای رومال نون یه تخم مرغ تخم مرغ رو با یه ق غ خ شیر و زعفران هم میزنیم و روی نون میمالیم و بعد میزاریم داخل فر با دمای 180 درجه تا بپزه.
نکته:
ظرف آب درون فر گذاشته شود.
چون نوع آردها تو جذب آب باهم فرق میکنن اگر خمیرتون خیلی شل شد بهش آرد و اگر خیلی سفت شد بهش شیر اضافه کنید.