• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پودینگ خرما : آموزش درست کردن دسر خرمایی خوشمزه

    طرز تهیه پودینگ خرما

    اموزش درست کردن و طرز تهیه پودینگ خرما:

    مواد لازم:

    • خرما هسته گرفته ۱۲ عدد
    • شیر ۳ پیمانه (لیوان فرانسوی)
    • نشاسته ذرت ٣ ق غ
    • آرد ٣ ق غ
    • شکر ٣ الی ۴ ق غ
    • کره ۲۰ گرم ( ۲ ق غ )
    • پودر دارچین ۱ق چ
    • گردو پودر شده به مقدار دلخواه
    • وانیل نوک ق چ
    • جوز هندی نوک ق چ

    طرز تهیه پودینگ خرما :

    ابتدا هسته خرما رو می گیریم. با یک لیوان از شیر داخل مخلوط کن یا میکسر میکس میکنیم و (پوره خرما) کنار میگذاریم .
    دو لیوان شیر رو با آرد و نشاسته ذرت و شکر و دارچین و وانیل و جوز هندی مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
    مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی غلظتش مانند فرنی شد پوره خرما رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در نهایت کره رو اضافه میکنیم. حرارت رو خاموش میکنیم و گردو رو هم اضافه می کنیم و داخل ظرف سرو میریزیم .


    (من داخل شات های تک نفره سرو کردم). به صورت دلخواه تزیین میکنیم و داخل یخچال میگذاریم.
    مناسب برای افطار و کودکان خیلی خوشمزه و مقویه حتما امتحان کنید

    طرز تهیه پودینگ خرما

    About The Author